Balon Kazasında Ölenler 3’e Çıktı

Nevşehir’in merkeze bağlı Göreme beldesi ile Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesi arasındaki boş bir araziye...

Nevşehir’in merkeze bağlı Göreme beldesi ile Ürgüp ilçesine bağlı Ortahisar beldesi arasındaki boş bir araziye düşen sıcak hava balonunda son olarak Brezilyalı turist Ellem Kohelman (76)’ın ölmesiyle hayatını kaybedenlerin sayısı üçe yükseldi. Daha öncede Brezilyalı turistler Mamima Ruzas (77) ve Maluiza Guvez (85) hayatını kaybetmişti.

Kazada yaralanan 23 kişiden 19’u Nevşehir’deki devlet ve özel hastanelerde, 4’ü ise Kayseri Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile özel hastanelerde tedavi ediliyordu. Kayseri’de bulunan özel bir hastanede tedavi görenlerden Brezilyalı turist Ellem Kohelman (76)’da vefat etti.

Reklam
Reklam

Kazada yaralanarak tedavilerine devam edilen tamamı yabancı uyruklu olan turistlerin isimleri ve ülkeleri ise şu şekilde: Brezilyalılar: Chahetan Bazerra (32), Chahel Biriand Neto (56), Maisa M. Lima (71), Vera Monteur (69), Amcra Jumguusuzu (79), Rosana Farla Santo, Wagmen Fennene Santo.
İspanya vatandaşları Lidia Mulla (58), Joje Crriols (65), Francisca Gir (62), Maria Rosario Prado (58), Angel Casad (60), Cr Casodo (60), Veronka Borda (34), İrine Apesreguia (64), Aguebi Oyaga (70), Jose Maria Rodriguez
Arjantinliler Claudia Guuante (52), Gabriella de Cetuo (52), Monica Berga (52)
Porto Riko vatandaşı Michel Torres (49) ve Portekiz vatandaşı pilot Rodrigo Nevez.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz