Balon Tiyatrosu Projesi Ile Öğrencilere Tiyatro Ve Balon Gösterimi Sunuldu

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)...

Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Balon Tiyatrosu Projesi kapsamında Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde öğrencilere yönelik tiyatro ve balon gösterisi düzenlendi. Projeye Elazığ Emniyet Müdürlüğünden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü ve Emniyet Amiri Ufuk Şahin, polisler, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Tiyatro sanatçısı Dündar Mercan'ın ekibinden 8 kişilik tiyatro oyuncusunun sahnelediği Kahraman Polis Zalim Krala Karşı adlı çocuk tiyatro oyunu ile balon katlama gösterisine öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Çeşitli müziklere eşlik eden minik öğrenciler, keyifli dakikalar geçirdi. Minik öğrencilerden Melike, Gamze ve Zeynep, Cihan Haber Ajansı mikrofonu konuştu. Öğrenciler polislerden kardeşliği, dostluk, savaşın güzel bir şey olmadığını ve doğru sözlü olmaları gerektiği yönünde bilgiler aldıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Elazığ Emniyet Müdürlüğü'nden Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü ve Emniyet Amiri Ufuk Şahin ise "Bu projeyi Emniyet Müdürlüğü kapsamında Kahraman Polis Zalim Krala Karşı adlı projede Mercan Dündar’ı getirdik. Amacımız çocukların hayallerini kurmalarına katkıda bulunmak ve hayal kurabilmelerini sağlamak. Proje sonunda Kanka maskotunu okul ziyaretlerine götüreceğiz." dedi.

5 gün sürecek gösterileri, toplam 5 bin 400 öğrencinin izleyeceği bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: