Balören Köyünde Coşkulu Kutlama

İzmit Balören Köyü'ndeki geleneksel Hıdırellez kutlamalarında renkli görüntülere sahne oldu.

İzmit Balören Köyü'ndeki geleneksel Hıdırellez kutlamalarında renkli görüntülere sahne oldu.

Çoşku içinde geçen etkinliklere İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Balören Köyü Muhtarı Ahmet Demir, Mecidiye Köy Muhtarı İdris Derin ve çok sayıda vatandaş katılarak kutlamalarda hoşgörü mesajları verildi. Balören Köy Muhtarı Ahmet Demir, geleneksel hale getirmekten mutluluk duydukları bu kutlamaların gelecek yıllarda da süreceğini dile getirirken, "Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan'ı köyümüzde ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Kendisine yaptığı hizmetlerden ötürü teşekkür ederiz" dedi. Muhtar Demir konuşmasının ardından yapmış olduğu hizmetlerden ötürü Doğan'a plaket takdim etti.

Reklam
Reklam

Kutlamalara davet ettikleri ve plaketle onurlandırdıkları için Balören Köy Muhtarı ve köylülere teşekkür eden Başkan Doğan, "Hizmet etmek bizim boynumuzun borcudur. Hizmet etmekten asla kaçmadık, kaçmayız. Bizim için asıl ödül sizlerin memnuniyetidir. Ben bugün burada sizlerle olmaktan çok mutluyum. Alevi kültürü bizim kültürümüzdür. Biz bu topraklarda bir arada olursak güçlüyüz. Türk Milleti farklı kültürleri bünyesinde yaşatmayı her zaman bilmiştir. Baharın habercisi olan bu günler hoşgörü ve barışın bu topraklarda sürekli olmasına vesile olsun. Bu güzel ve anlamlı günleri yaşatmak hepimizin görevi" diye konuştu.

Konuşmaların ardından eğlenceler katılan başkan Doğan sema gösterisini izledi ve kendisine ikram edilen yemeklerden tattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: