Balya’da Sertifika Töreni

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Avrupa Birliği Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Dış İlişkiler ile Avrupa Birliği Daire...

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Avrupa Birliği Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı Dış İlişkiler ile Avrupa Birliği Daire Başkanlığı’nın ortak olarak koordine ettiği “İllerimiz AB’ya Hazırlanıyor Proje Teklif Çağrısı” doğrultusunda Balıkesir Valiliği Ab Ofisi (Bal-PKM) tarafından hazırlanan “AB Treni Balıkesir’den Geçiyor” isimli proje çerçevesinde 24-28 Ekim 20111 tarihleri arasında düzenlenen Proje Döngüsü Yönetimi (Project Cycle Management) Eğitimine dahil olan 15 katılımcı sertifikalarını kaymakam Bekir Abacı’nın elinden aldı.

Reklam
Reklam

Zübeyde Hanım Yatılı Bölge İlköğretim Okulu Salonu’nda düzenlenen sertifika töreninde proje hazırlamanın öneminden bahseden Kaymakam Abacı, bu alanda yapılan çalışmaların kısa sürede meyvelerini verdiğini belirtti. Kaymakam Abacı, sertifika sahiplerini kutladı. Sertifika töreninden sonra Kaymakamlık Voleybol ve Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara da ödüllerini de veren Kaymakam Bekir Abacı, Atatürk Çok Programlı Lisesi’nde öğretmenlere yönelik e- konferans çalışmalarına da katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: