Balyalı Yıldız Futbolcuların Başarı Sevinci

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Zübeyde Hanım Yatıl bölge Okulu Yıldız Futbol Takımı katıldığı Yıldızlar Futbol İl...

Balıkesir’in Balya ilçesinde, Zübeyde Hanım Yatıl bölge Okulu Yıldız Futbol Takımı katıldığı Yıldızlar Futbol İl Birinciliği’nde ilk galibiyetini Merkez Üçpınar Ortaokulu karşısında aldı.

Beden eğitimi öğretmeni Ali Kılıç yönetiminde çalışmalarını yaz aylarından bu yana sürdüren futbolcular, müsabakanın ilk yarısını Devrim Bulut’un attığı gol ile 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan Balya’nın Yeşil Beyazlı Ekibi, rakip yarı alanda üstünlüğünü sürdürerek ikinci golünü de yine Kaptan Devrim Bulut’un ayağından buldu. Karşılaşmayı 2-0 önde tamamlayan yıldızlar, maç bitiminde kendilerini yalnız bırakmayan Rehber Öğretmen Murat Omuş ve Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Kılıç’a sarılarak galibiyet sevincini doyasıya yaşadılar. Yemek yiyen ve mutluluklarını okuldaki arkadaşları ile paylaşan yıldız ekip, ikinci maçını 02 Ocak 2013 Çarşamba Günü Bigadiç Yağcılar Yatılı Bölge Okulu ile Balıkesir’de yapacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: