Balyoz Davasında Yakalamalı Askerler Teslim Oluyor

Balyoz davasında hakkında yakalama kararı çıkartılan subaylar teslim olmaya devam ediyor. Emekli subaylar bavullarıyla birlikte...

Balyoz davasında hakkında yakalama kararı çıkartılan subaylar teslim olmaya devam ediyor. Emekli subaylar bavullarıyla birlikte Çağlayan’daki İstanbul Adalet sarayına gelirken muvazzaf subaylar merkez komutanlığına ait bir araçla adliyeye geldi.

Balyoz davasında mahkeme kararla birlikte 69 kişi hakkında yakalama kararı çıkartmıştı. Hakkında yakalama kararı çıkan 23 subay teslim olup tutuklanmıştı.

Hakkında yakalama kararı çıkan emekli subaylar bavullarıyla Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayına gelerek teslim oldular. Merkez komutanlığına teslim olan bir grup muvazzaf askerde Adliyeye getirildi. Merkez komutanlığına ait bir araçla adliyeye getirilen subaylar İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesine çıkacak. Burada haklarındaki yakalama kararı yüzlerine okunacak olan subaylar daha sonra tutuklanarak cezaevine gönderilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz