Balyoz'da Tuğamiral Kırçiçek de ifade verecek

Bayoz soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan şüphelilerden birinin Tuğamiral Serdar Okan Kırçiçek olduğu öğrenildi. Kırçiçek’in yurt...

Bayoz soruşturması kapsamında ifadeye çağrılan şüphelilerden birinin Tuğamiral Serdar Okan Kırçiçek olduğu öğrenildi. Kırçiçek’in yurt dışı görevinde olduğu belirtilirken adliyede bulunan 6 albay, 2 astsubay ve bir sivil memurun savcılık sorgusu sürüyor.
Gölcük Donanma Komutanlığı İstihbarat Şube’de yapılan aramalarda ele geçtiği belirtilen Balyoz soruşturmasıyla ilgili belgelere ilişkin bugün adliyeye gelen 8 askerden 6’sının albay 2’sinin ise astsubay olduğu belirtildi. Askerlerle birlikte bir de sivil memurun sorgulandığı belirtildi.
Bugün ifadeye çağrılanlar arasında Tuğamiral Serdar Okan Kırçiçek’in de olduğu öğrenildi. Şüpheli sıfatıyla ifadeye çağrılan Kırçiçek’in, yurt dışı görevinde olduğu için ifadeye gelmediği kaydedildi. Tuğamiral Kırçiçek’in önümüzdeki günlerde adliyeye gelerek ifade vereceği öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz