Balyoz'da Tutuklanan 5 Sanık Cezaevine Götürüldü

Balyoz davasında haklarında yakalama kararı çıkarılan ve bugün mahkeme tarafından tutuklanan 5 sanık cezaevine götürüldü....

Balyoz davasında haklarında yakalama kararı çıkarılan ve bugün mahkeme tarafından tutuklanan 5 sanık cezaevine götürüldü.

Balyoz davasında hükmü açıklayan mahkeminin çeşitli oranlarda hapis cezasına çarptırdığı ve haklarında yakalama kararı verdiği sanıklardan 5’i daha cezaevine gönderildi. Merkez Komutanlığı’na teslim olan Tümamiral Atilla Özler, albaylar Cüneyt Sarıkaya, Alpar Karaahmet ve Cahit Serdar Gökgöz askeriyeye ait sivil araçla İstanbul Adalet Saray’ına getirildi. Sanıklardan Yarbay Kürşad Güven Ertaş da öğlen saatlerinde adliyeye kendisi gelerek teslim oldu.

Reklam
Reklam

İstanbul 10. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin karşısına çıkan sanıkların kimlik tespitleri yapıldı. Başkan Ömer Diken, “Biz bu konuda görüşümüzü bildirdiğimiz için sanıkların beyanlarını almayacağız.” dedi.

Duruşmaya verilen aranın ardından mahkeme sanıkları tutukladı. 5 sanık askeriyeye ait sivil araçlarla cezaevine götürüldü.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz