Bana Sevmeyi Anlat 10. Bölüm Fragmanı

Fox TV'nin yeni sezon dizisi olan Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümleriyle kaldığı yerden devam ediyor. Yeni sezonda farkı konusuyla ekrana gelen ve reytinglerde zirveye yerleşen Bana Sevmeyi Anlat'ın heyecanla beklenen 10. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümünde Leyla çocuğuna kavuşuyor...

Bana Sevmeyi Anlat dizisi yine nefes kesen bir bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Bana Sevmeyi Anlat 10. bölüm fragmanı seyirciyle buluştu. Her hafta bomba gibi bölümle ekranlara gelen Bana Sevmeyi Anlat yeni bölümünde, Leyla üzerinde oyunlar oynayan Haşmet yeni planı ne olacağı merak konusu oldu. Yayınlanan fragmanda Leyla çocuğuna kavuşuyor. Rüzgar'ın kaybolmasıyla sarsılan Leyla ve Onur'un oyununa gelen Alper arasındaki mesafe iyice açılıyor. Başrollerini Kadir Doğulu, Seda Bakan, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert'in paylaştığı Bana Sevmeyi Anlat dizisi yeni bölümü ile 4 Kasım 2016 Cuma akşamı saat 20:00'da FOX'ta.

Bana Sevmeyi Anlat dizisinde, Alper ve Leyla kulübede yalnız kaldılar.Yüzlüşme yaşayan ikilinin yanına Haşmet ve Engin gelmeye çalıştılar. Ancak son anda ev sahini Alper ve Leyla'nın kurtulmasına yardım etti.

Haşmet ise kendisine hala yakınlaşmayan Leyla'nın eve dönmesi için haince bir plan gerçekleştirdi. Rüzgar'ı kaçıran Haşmet Leyla'yı evine getirmeyi başardı. Bu oyunda ona yardım eden Onur hem Leyla'nın hem de Alper'in hayatını yerle bir etti.

Canan ise Leyla'nın görüntülerini Haşmet'e yolladı ancak elinde olmayan duygular onu Leyla'ya çekmeye devam ediyor.
-BANA SEVMEYİ ANLAT SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

-
Alper'in Leyla'yı öpmesiyle taşlar yerinden oynar; artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Alper ve Leyla duygularıyla hesaplaşırken, olan bitenden haberdar olan Canan'ın hesabı başkadır. Haşmet, yaşananlardan habersiz Leyla ile ilgili gelecek planlarına başlar. Engin'in sürpriz bir hamlesi Alper'in Leyla ile ilgili kararı üzerinde etkili olur. Gel gitler yaşayan Alper ve Leyla ise farkında olmadan Canan'ın oyununa dahil olmuşlardır.

Yapım: Ay Yapım
Yapımcı: Kerem Çatay
Yönetmen: Mesude Erarslan
Senaryo: Deniz Akçay

Oyuncu Kadrosu:
Alper Eren: Kadir Doğulu
Leyla Aydın: Seda Bakan
Haşmet Tuğcu: Mustafa Üstündağ
Canan Güngör: Dolunay Soysert
Salih Aydın: Kadir Çermik
Ayla Aydın: Mahperi Mertoğlu
Suzan Giray: Bihter Dinçel
Berna Eren: Aslı Orcan
Burak Tuğcu: Emir Çubukçu
Onur Bozan: Cemil Büyükdöğerli
Ezgi Güneş: Mine Kılıç
Hakverdi Aydın: Bahadır Vatanoğlu
Engin Kargı: Serdar Özer
Simge Aydın: Gülper Özdemir
Eylül Eren: İlayda Alişan
Mercan Eren: Naz Sayıner
Çiçek Eren: Lavinya Ünlüer