Banaz Hamam Boğazına 1000 yataklı termal otel

Hazim Sesli ile Banaz’da 1000 yataklı termal otel yapacak olan Banazlı iş adamı Ahmet Demir bir basın toplantısı düzenledi

Basın toplantısında konuşan Sesli Ahmet Demir Banazlı olması nedeniyle Uşak’ta öncü olarak Hamam Boğazında 300 yataklı ihale almıştı. Önümüzdeki dönemde biz de yardımcı olarak Banaz’ımızın cazibe merkezi olması için çalışacağız.

Ahmet abi Ulubey Kanyonlarını yabancı yatırımcı ile değerlendirmek istiyor. Banazlı olması nedeniyle önceliği Banaz olacak. Milletvekili adayı olduğumuzda tıp fakültesi istedik. Bir gün sonra Sayın Başbakanımız Uşak Tıp Fakültesi ile ilgili YÖK’e talimat verdi.

Tıp Fakültesinde fizik tedavi bölümünün Banaz’a yapılması için çalışmalar yapıyoruz. Bu da yetmiyor. SSK’ lıları ve da Avrupa da fizik tedavi görmesi gereken hastaları fizik tedavi merkezimiz açılırsa Banaz’a çekmeye çalışacağız. Banaz’ı Hamam Boğazı’nı, Murat Dağı’nı cazibe merkezi yapmak istiyoruz dedi.

Reklam
Reklam

Yatırımcı Demir Grup Başkanı Ahmet Demir ise yapmış olduğu konuşmasında “Kendimi Baba vatanım Banaz’a tayin olmuş gibi görüyorum. Bir yıldır bu proje için çalışıyoruz.

Hamam Boğazında sıkıntı yok. İhaleyi aldıktan sonra bazı sıkıntılar yaşadık. Bürokrasi buna hazır değildi. Gerekli şikâyet ve isteklerimizi sayın Başbakana ilettik. Bizi sıkan detayların düzeldiğini gördük. Bu dönemde mutlaka plan ve projenin önce yapılması icap ediyor. Türk önce ateş eder sonra nişan alır deniliyor. Biz buna uygun onlarca örnek bulabiliriz. Eskisi gibi değil. Barut kolay bulunmuyor. Zafer Havaalanı kesinleştiği güne kadar projemiz 300 yataklı idi. Sonra 1000 yatağa çıkardık. Hazim Sesli kardeşim bizim buraya yatırım yapmamız için Ankara’da ciddi kulis yaptı. 5 ayda yapılacak çalışmalar 5 haftada bitti. Eski klasik yöntemlerle üretim olmayacağını bilen biriyim. Banazlı olarak eski usul değil yeni usul üretim tesisleri gelecektir ilçemize.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz