Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Mirza, 600 Evler Mahallesi'ndeki Çalışmaları Inceledi

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, 600 Evler Mahallesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Dursun Mirza, 600 Evler Mahallesi'ndeki çalışmaları inceledi.

Bandırma Belediyesi'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçenin ihtiyaç duyulan noktalarında asfalt ve parke döşeme çalışmaları aralıksız sürdürülüyor.

600 Evler Mahallesi'nde yürütülen çalışmaları inceleyen Mirza, burada muhtar Zeki Sertgöz ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek, bilgilendirmede bulundu, vatandaşların istek ve taleplerini dinledi.

Belediyenin tüm mahallelere aynı mesafede durduğunu ve bu nedenle de hiçbir şekilde mahalle ayrımı yapmalarının söz konusu olmadığını ifade eden Mirza, "Ekiplerimiz kentimizin birçok noktasında çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor. Bu çalışmalarımızda ihtiyaç duyulan bölgelerimizde alt ve üst yapı ile çevre düzenleme çalışmalarını eksiksiz yerine getiriyoruz. Bu çalışmalar içinde son olarak 600 Evler Mahallesi'nde sıkıntı arz eden yollarda çalışmalarımızı başlattık" dedi.

Reklam
Reklam

Muhabir: Ramazan Demir

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: