Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel:

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, AK Parti İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu'nun açıklamalarına cevap...

Balıkesir'in Bandırma Belediye Başkanı Sedat Pekel, AK Parti İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu'nun açıklamalarına cevap verdi.

Kasapoğlu’nun gerçekleri saptırdığını söyleyen Pekel, Şeker Piliç işçilerine sahip çıkma çabalarının oy kaygısıyla bir ilgisi olmadığını belirtti. Pekel, "İnsanların ekmeği kutsaldır, asla oy olarak görülemez. Bu tamamen, zor durumda olan mağdur işçilerin meselelerine sahip çıkma, onların sıkıntılarını paylaşma refleksidir. Sıkıntısı olanın yanında olmak bizim değerlerimizden biridir. Kasapoğlu’nun iddia ettiği gibi bizim dönemimizde belediyede işten çıkarılan hiçbir işçi de yoktur. Lütfen bu olayı doğru araştırsınlar” dedi.

Reklam
Reklam

Şeker Piliç işçilerinin evlerine ekmek götürme kaygısıyla seslerini duyurmaya çalıştığını, belediye olarak onların bu haklı davalarında yanlarında olduklarını dile getiren Pekel, “Bizim için insan her şeyden önemlidir. Bu sıkıntılı durumdan siyasi rant sağlama gibi basit ve sığ bir düşüncemiz asla olamaz. Ama anlaşılan o ki AK Parti İlçe Başkanı, zor durumda bırakılan bu insanların sebep olduğu oy kaybından oldukça kaygılı. Giden oyların hesabını yapıyor, bunun derdine düşmüş” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: