Bandırma Belediyesi Ramazan Hazırlıklarını Tamamladı

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi ramazan hazırlıklarını tamamladı.Ramazan öncesi belediye tarafından gerekli tedbirler alınırken, özellikle gıda üretimi...

Balıkesir'in Bandırma Belediyesi ramazan hazırlıklarını tamamladı.

Ramazan öncesi belediye tarafından gerekli tedbirler alınırken, özellikle gıda üretimi yapılan yerlerde denetimler arttırıldı. Ramazan dolayısıyla hazırlanan programlar ise ilçe meydanında gerçekleştirilecek.

Belediye Başkanı Sedat Pekel, ramazan çadırının da Cumhuriyet Meydanı'nda kurulacağını belirterek, "Bin kişilik kapasitesi olan iftar çadırının yanı sıra ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza kuru gıda yardımlarına devam edilecek" dedi.

Reklam
Reklam

Ramazan boyunca her akşam iftardan sonra Cumhuriyet Meydanı’nda eğlenceler yapılacağını söyleyen Başkan Pekel, Hacivat-Karagöz, ortaoyunu, kukla tiyatrosu gibi geleneksel ramazan eğlencelerinden sohbet programlarına, konser ve sema gösterilerine kadar farklı programlar gerçekleştirileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: