Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Panç: -"Bandırma'da en çok görülen hastalıkların başındakalp hastalıkları, astım ve bronşit gelmektedir"

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç, "Bandırma'da en çok görülen hastalıkların başında kalp hastalıkları, astım ve bronşit gelmektedir" dedi.

Bandırma Kent Konseyi Başkanı Dr. Selim Panç, "Bandırma'da en çok görülen hastalıkların başında kalp hastalıkları, astım ve bronşit gelmektedir" dedi.

Dr. Panç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bandırma'nın kalitesi ve marka değerini arttırmak için çaba harcadıklarını söyledi.

Kent konseylerinin her türlü düşüncenin özgürce tartışıldığı demokrasi platformları olduğunu ifade eden Panç, "Ülkemizde yapıları bu denli geniş başka sivil toplum örgütleri yoktur. Ancak bu kuruluşların yaptırım güçleri bulunmamaktadır. Sadece projelerini ortaya koyar ve bunların takipçisi olurlar" dedi.

Reklam
Reklam

Panç, ilçede kanser olaylarında önemli bir artış görüldüğüne dikkati çekerek, "Bu artışa şaşırmamak gerekir. Çünkü Bandırma'daki çeşitli sanayi kuruluşlarının yarattığı hava kirliliğinin yanı sıra sigara, yapay beslenme ve stres gibi etkenler, kanser olaylarının artışında en önemli etkendir. Bunun yanı sıra Bandırma'da en çok görülen hastalıkların başlarında kalp hastalıkları, astım ve bronşit gelmektedir" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: