Bandırma Kırmızı Lige Veda Aetti

Beko Basketbol Ligi'ne veda eden Bandırma Kırmızı Basketbol Takımı'nın antrenörü Selçuk Ernak, ligin son haftasında...

Beko Basketbol Ligi'ne veda eden Bandırma Kırmızı Basketbol Takımı'nın antrenörü Selçuk Ernak, ligin son haftasında kendi evinde oynadıkları maçta Pınar Karşıyaka'ya 80-59 yenildiklerini, ancak son maça kadar oyuncularının oyun disiplininden kopmayarak mücadele ettiğini söyledi.

Bandırma Kırmızı antrenörü Ernak maç, oyuncularının genç yaşlarında büyük bir sorumluluğu üzerlerinde bulduklarına işaret ederek, "Oyuncularımız basketbol hayatlarının sonlarına kadar onlara ders olacak bir sezon geçirdiler. Kulüp yöneticilerimiz bu genç arkadaşlarımızın basketbolcü olabilmeleri için destek verdiler. Arkadaşlarımız son ana kadar mücadele ettiler" dedi.

Reklam
Reklam

Bandırma Kırmızı koçu Selçuk Ernak, kendisinin yarım sezon takımın başında bulunduğunu belirterek, "Oyuncularımın her gün aynı iştahla buraya gelmiş olması, beni bu zor yolda yalnız bırakamamış olmaları oyunu keyifli bir hale getirdi" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: