Bandırma OSB'de yoğun arsa talebi

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) özellikle Bursa ve İstanbul'dan yoğun arsa talebinin olduğu bildirildi.

Bandırma Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) özellikle Bursa ve İstanbul'dan yoğun arsa talebinin olduğu bildirildi.

Bandırma OSB Yardımcısı Nihat Yazıcı, yaptığı açıklamada, Bandırma'nın, özelleşen limanı, demir yolu, coğrafi konumu gibi lojistik avantajlarının yanı sıra OSB'de bulunan arsaların çok uygun fiyatları sayesinde sanayici için cazip bir seçenek oluşturduğunu belirtti.

Yazıcı, şunları kaydetti:

"Özellikle Bursa ve İstanbul'dan, bölgemize yoğun arsa talebi gelmiş ve arsalarımızın tamamı tahsis edilmiştir. Son bir yıl içinde henüz yatırıma başlanmamış 10 parselin tahsisi iptal edilerek, yeni yatırımcılara tahsis edilmiştir. Şu anda elimizde parsel kalmamış ve yatırımcı yedek listesi oluşmuştur. Bu taleplere yanıt verebilmek adına ikinci etap için girişimlerimiz sürmektedir."

Reklam
Reklam

Bin 500 dönümlük alanda kurulu OSB'de 20 faal şirketin yer aldığını, yeni talepler doğrultusunda, ilgili Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'ndan bin 500 dönümlük mera arazisinin daha kendilerine tahsisini istediklerini ifade ederek, "Son yıllarda Bandırma ve yöresinde yoğunlaşan sanayi yatırımlarının planlı bir şekilde yaşama geçirilmesi amacıyla Bandırma OSB'ye yeni alanlar eklenmesi, Güney Marmara için son derece yaşamsal önem taşımaktadır. Biz de çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürmekteyiz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: