Bandırma'da 2. Etap Toki Konutları 9 Eylülde Teslim Edilecek

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 100. Yıl Mahallesi'nde yapımına devam eden TOKİ 2. etap konutları 9 Eylül...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde, 100. Yıl Mahallesi'nde yapımına devam eden TOKİ 2. etap konutları 9 Eylül tarihinde tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ ) adına inşaatın yapımını üstlenen firmanın sorumlu müdürü Coşkun Yurttaş, beraberinde şantiye şefi Tuncer Yalın ile birlikte Ak Parti İlçe Başkanı Eşref Kasapoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette toplu konutların inşaatı ile ilgili bilgiler veren Yurttaş, 1+1 şeklinde yapılan ve 128 daireden oluşan 2. etabın çevre düzenlemesi ve sosyal donatı alanlarının tamamlanarak 9 Eylül 2013 tarihinde Balıkesir Valiliği'ne teslim edileceğini söyledi.

Reklam
Reklam

Kasapoğlu, 2. etap konutlar için müracaatın ileriki tarihlerde Ziraat Bankası aracılığı ile yapılacağını belirterek, "Bu konutlara en az 5 yıl ilçede ikamet eden, üzerinde gayri menkul tapusu olmayan herkes müracaat etme hakkına sahiptir" dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: