Bandırma'da Hasat Şöleni

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ticaret Borsası (BTB) tarafından hasat şöleni düzenlendi.Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur,...

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde Ticaret Borsası (BTB) tarafından hasat şöleni düzenlendi.

Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı Ozan Onur, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, Bandırma TMO Müdürü Ünver Kayran, Tarım İlçe Müdürü O. Sefa Uyar, AK Parti Balıkesir İl Genel Meclisi Üyesi Ahmet Okbay, CHP İl Genel Meclisi üyesi İsmat Koçyiğit, köy muhtarları ve üreticilerin atıldığı hasat şöleninin açılış konuşmasını yapan Ticaret Borsası Başkanı Halit Sezgin, borsanın 72 yıldır hizmet veren kurum olduğunu, eğitimli personeli ve üyelerin başarısı sayesinde Balıkesir, Çanakkale, Bursa gibi illerde yapılan işlemlerin çok çok üzerinde bir işlem hacmi olduğunu söyledi.

Reklam
Reklam

Sezgin, bazı çiftçiler tarafından köylerde hububat satışı yapıldığını belirterek, "Bu borsanın kıymetini bilin. Köylerde kalitesi tespit edilmeden satış oluyor. Bunun neticesinde çiftiler mağdur oluyor. Bizler sizin kazanmanızı, kendinizi geliştirmenizi istiyoruz. Sürekli size iyi hizmet vermenin çabası içerisindeyiz" dedi.

Başkan Sezgin, Türkiye'deki hububat borsaları, hubarabat laboratuvarları arasında yapılan değerlendirmede en yüksek puan alan borsa olduklarını belirterek, önümüzdeki günlerde belgelerini alacaklarını söyledi. Sezgin, bugün yakalanan başarının üyelerinin ve eğitimli personelinin başarısı olduğunu sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: