Bandırma'da Uyuşturucu Operasyonu

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Bandırma KOM Grup...

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ile Bandırma KOM Grup Amirliği tarafından yürütülen operasyon kapsamında uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 6 kişi tutuklandı.

İlçenin muhtelif mahallerinde bulunan işyeri ve konutlara operasyon düzenleyen ekipler, 10 kişiyi uyuşturucu ticari yapmaktan gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan zanlılardan G.Ç.(27) - S.Ç.(29) - F.Ç.(32) – F.T.(31)- M.C.K.(28) ve B.A.(21) isimli şüpheliler tutuklandı.

Reklam
Reklam

Güvenlik güçleri, soruşturma kapsamında 3 adet ecstasy tablet, 36 gram toz ve kubar esrar maddesi ile 4 parça halinde satışa hazır vaziyette 0.8 gram uyuşturucu maddelerden Bonzai maddesi ele geçirdi. Operasyonlara narkotik detektör köpeği Seti de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: