Bandırma'da Yaşlılara Sunulan Ulaşım Indirimi

Bandırma Belediyesi tarafından 65 yaş ve üzeri vatandaşların, kent içi toplu taşıma araçlarından yüzde 40'lık indirimle faydalanmalarını sağlayan biniş kartı

Bandırma Belediyesi tarafından 65 yaş ve üzeri vatandaşların, kent içi toplu taşıma araçlarından yüzde 40'lık indirimle faydalanmalarını sağlayan biniş kartı uygulamasının sürdüğü bildirildi.

Belediye'den yapılan yazılı açıklamaya göre, vatandaşlar, uygulamaya büyük ilgi gösterirken Halk Masası'na toplam 750 yaşlı, başvuruda bulunarak hizmetten faydalandı.

Faydalanan 65 yaş ve üzeri vatandaşlara indirimli biniş kartlarını teslim eden Belediye Başkanı Sedat Pekel, bu uygulamanın kendilerine verilen manevi desteği göstermek açısından önemli bir uygulama olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Bu uygulamanın 65 yaş ve üzeri vatandaşlara sadece yüzde 40'lık bir indirim sağlamayacağını dile getiren Pekel, yaşlıların aktarmalı durumlarda ikinci otobüse ödenen yüzde 50 indirimle ücreti vermeyeceğini de kaydetti.

Muhabir: Ahmet Pesen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: