Bandırmaspor Yenilgiye Üzüldü

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Kılıç, "Maçın içerisinde öne geçtik. Maçın başında attığımız golün avantajını iyi kullanmamız gerekiyordu. Maçın son dakikalarına doğru ataklardaki eksik

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Kılıç, "Maçın içerisinde öne geçtik. Maçın başında attığımız golün avantajını iyi kullanmamız gerekiyordu. Maçın son dakikalarına doğru ataklardaki eksik kalışımıza karşın savunmayı daha iyi yapmamız gerekiyordu. Bunu yapamadık" dedi.
HAKEM HATA YAPTI
Maçın hakemi Ali Zağlı’nın verdiği penaltıların yanlış olduğunu öne süren teknik direktör Kemal Kılıç, "Özellikle 86'ıncı dakikada verilen penaltı kararı kurala göre de yanlıştır.
Bizim oyuncumuz son adama penaltı yapmışsa bunun karşılığı sarı değil direkt kırmızı kart olmaydı. Maçın hakemi sarı kart göstererek oyuncumuz çift sarı karttan oyun dışı bıraktı. Kendisi adına korkunç bir hata. Kendisine pozisyonları tekrar izlemesini tavsiye ediyorum. Çok önemli üç puan kaybettik. 1 puana çok üzülecekken onu da alamadık. Takım olarak bunun üstesinden gelebileceğimizi düşünüyorum" diye konuştu.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz