Bandırmaspor’Dan Kaymakam Sonel’E Ziyaret

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Ziyarette konuşan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, “PTT 1'inci Ligi'ne bu yıl çıkmak istiyoruz. Yönetim kurulu olarak hiçbir fedarlıktan kaçmayarak

Erdem ÖZCAN/BANDIRMA Ziyarette konuşan Bandırmaspor Başkanı Erhan Elmastaş, “PTT 1'inci Ligi'ne bu yıl çıkmak istiyoruz. Yönetim kurulu olarak hiçbir fedarlıktan kaçmayarak Bandırmaspor’u bir üst lige taşıyacak oyuncuları kadromuza kattık. Bu yıl taraftarlarımız ve sizlerin de desteğiyle önemli başarılara imza atacağız" dedi.
Bandırma Kaymakamı Tuncay Sonel’de, "Görev yaptığım yerleşim yerlerinde hep sportif faaliyetlerin içerisinde oldum. Adana Demirspor taraftarıyım. ancak artık Bandırmaspor’un iyi bir taraftarı olacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Bandırmaspor‘un başarısı için yapılacak olan her türlü çalışma ve projede sizlerle birlikte çalışmaya hazırım" diye konuştu.
Başkan Erhan Elmastaş, daha sonra Kaymakam Tuncay Sonel’e kendi isminin yazılı olduğu 10,5 numaralı formayı hediye etti.

Reklam
Reklam

FOTOĞRAF

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: