Bandırmaspor'un Eski Futbolcusu Kıvanç:

Bandırmaspor'un eski futbolcularından 73 yaşındaki Özkan Kıvanç, forma giydiği yıllarda çok kaliteli ve yetenekli futbolcuların, boğaz tokluğuna oynadığını belirterek, "Bu

Bandırmaspor'un eski futbolcularından 73 yaşındaki Özkan Kıvanç, forma giydiği yıllarda çok kaliteli ve yetenekli futbolcuların, boğaz tokluğuna oynadığını belirterek, "Bu futbolcular, bugün olsalar, parayı çuvalla götürürlerdi" dedi.

Futbol oynadığı yıllarda, boyunun küçüklüğü nedeniyle "Küçük Özkan" ve "Bacak Özkan" olarak anılan Kıvanç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, futbola, 1955 yılında, Bandırma'nın güçlü amatör takımlarından Marmara Gençlik'te başladığını söyledi.

Çeşitli takımların formasını giydiğini dile getiren Kıvanç, 1965 yılından, 1970 yılına kadar da Bandırmaspor için ter döktüğünü anlattı.

Reklam
Reklam

Yokluklar ve imkansızlıklar içinde futbol oynadıklarını belirten Kıvanç, "Şimdi, futbola yapılan yatırımlar ve futbolculara sağlanan olanaklara imreniyorum" diye konuştu.

Çivili kramponlarla ve kalitesiz toplarla futbol oynadıklarını dile getiren Kıvanç, şunları kaydetti:

"Bandırma'nın zemini kömür tozuyla kaplı sahasında top koşturduk. Bandırmaspor'la iki yıllığına, 20 bin liraya sözleşme imzaladım. Bu parayı bile taksitle, zorlukla aldım. Bizim dönemimizde, çok kaliteli ve yetenekli futbolcular, hep boğaz tokluğuna oynadılar. Bu futbolcular, bugün olsalar, parayı çuvalla götürürlerdi."

Muhabir: Ahmet Pesen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: