Bandırma'ya 220 milyon liralık proje

Bandırma'da, "Liseler Vadisi" olarak bilinen bölgede 220 milyon liralık proje hayata geçirilecek.

Bandırma'da, "Liseler Vadisi" olarak bilinen bölgede 220 milyon liralık proje hayata geçirilecek.

Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Demirhan, yaptığı açıklamada, Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nden gelen 4 müfettişin bölgede incelemeler yaptığını söyledi.

Yapılan incelemenin Milli Eğitim Bakanlığı'na sunulmak üzere bir rapor haline getirildiğini ifade eden Demirhan, şunları kaydetti:

"Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan'ın da yakından izlediği bu proje kapsamında, yap-işlet-devret uygulamasına paralel olarak, 24 dersliğe göre planlanmış 16 okul, 6 spor salonu, 1 konferans salonu, her biri 350'şer kişiden oluşan 4 pansiyon, 1 konservatuvar, 1 kütüphane, 1 yemekhane, 3 basketbol alanı, 2 tenis kordu, olimpik yüzme havuzu bulunan 3 bin kişilik bir salon, tartan atletizm pistli 10 bin kişilik stadyum yapılacak. Bu projenin maliyeti 220 milyon lirayı bulacak."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: