"Bando Es-Es"in Ilk Milli Maç Heyecanı

Eskişehirsporlu taraftarların oluşturduğu "Bando Es-Es", Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti üzerine (A) Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya

Eskişehirsporlu taraftarların oluşturduğu "Bando Es-Es", Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören'in daveti üzerine (A) Milli Futbol Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri (D) Grubu'nda Romanya ile bugün yapacağı maçta görev alacak.

6 yıl önce tribünlere renk katmak ve küfrü yok etmek amacıyla tamamen gönüllülerden kurulan Bando Es-Es'in şefi Ali Ulusoy, AA muhabirine, 2 Ekim'de yönetim kurulu toplantısı için Eskişehir'e gelen TFF Başkanı Demirören'in, kendilerini milli maçlara davet ettiğini anımsattı.

Reklam
Reklam

Bunun üzerine Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanacak Türkiye-Romanya maçında görev alacaklarını ifade eden Ulusoy, milli maç için özel hazırlık yaptıklarını kaydetti.

"Hazırladığımız iki parçayı milli maçta icra edeceğiz" diyen Ulusoy, şöyle konuştu:

"Bando Es-Es, büyük çoğunluğu amatör, bir kısmı da geçmişte müzikler uğraşmış kişilerden oluşuyor. Her meslek grubundan arkadaşlarımız var. Doktorumuz, otobüs şoförümüz, mühendisimiz, öğrencimiz, hatta ilköğretim öğrencimiz var. Genellikle parçalarımız sloganlardan oluşuyor. Yazı grubumuz var, sözler yazılıyor, onun üzerine müzik yapılıyor. Tanıdık melodilerden eserler seçiyoruz."

Bando Es-Es üyesi Cemal Çetin de daha önce yurt dışında da görev yaptıklarını anlatarak, "Statlarda küfrü önlemek, futbolcuları coşturmak amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şimdi Allah nasip etti, milli maçlara gideceğiz, çok heyecanlıyız" dedi.

Bandonun minik üyeleri Görkem Özer ile Oğuz Dağlı ise trompet çaldıklarını ve milli maçta da görev alacak olmanın heyecanını yaşadıklarını dile getirdi.

Reklam
Reklam

Milli takımı gönülden desteklediklerini vurgulayan Bando Es-Es'in diğer üyeleri de futbolculara Romanya maçında başarılar diledi.

Muhabir: Oktay Özden

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: