Bank Asya 1. Lig Play-off Finaline Doğru

Bank Asya 1. Lig play-off finalinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Bank Asya 1. Lig play-off finalinde Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Adanaspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

Adanaspor'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, 27 Mayıs Pazar günü Ankara 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak Bank Asya 1. Lig play-off final maçının hazırlıklarını Ankaragücü tesislerinde sürdüren turuncu-beyazlı takımda moraller yerinde.

Sakatlığı devam eden Burak Çalık'ın durumu belirsizliğini korurken, ağrıları bulunan Kibong ve İzzet takımdan ayrı koştu.

Futbolculardan Adnan Güngör, şampiyonluk kupasını Adana'ya getirmek istediklerini belirterek, "Zorlu maçların ardından finale adımızı yazdırdık. Adanaspor taraftarının 5 Ocak Stadı'nda oluşturduğu havayı burada da yaşatacaklarına eminim. İnşallah maç sonunda coşkuyu beraberce yaşarız. Süper Lig ve kupa Adanaspor'un olacaktır" ifadeleri kullandı.

Reklam
Reklam

Öte yandan taraftarlar Ankara'da yapılan antrenmanın sonunda takım kaptanı İzzet'e çiçek verdi. Meşale yakan turuncu-beyazlı taraftarlar Türkiye'nin neresi olursa olsun desteği her zaman vereceklerini belirtti.

Bu arada Adana'daki taraftarların maçı izleyebilmeleri için tahsis edilen otobüslere yoğun ilgi olduğu belirtildi. Maça gelmek isteyen taraftarlar Cumartesi akşam 21.00'a kadar kayıt yaptırabilecekleri bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: