Bank Asya Biga Şubesi Açıldı

Bank Asya, Çanakkale'nin en büyük ilçesi olan Biga'ya şube açtı. Böylece ildeki şube sayısı iki...

Bank Asya, Çanakkale'nin en büyük ilçesi olan Biga'ya şube açtı. Böylece ildeki şube sayısı iki oldu. Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Eğriboyun, açılış töreninde yaptığı konuşmada, yakaladığı sağlıklı büyüme performansını başarıyla sürdüren Bank Asya’nın, aktif büyüklük bakımından Türkiye’nin önde gelen bankaları arasına girdiğini söyledi. Ana enstrümanı finansman desteği sağlamak olan katılım bankalarının değerinin her geçen gün daha iyi anlaşıldığının altını çizen Eğriboyun, üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğunu, Bank Asya’nın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğini ve reel ekonomiye katkısını sürdürdüğünü ifade etti.

Reklam
Reklam

Nüfus açısından Çanakkale’nin en büyük ilçesi olan Biga’nın, jeopolitik öneminin yanında ekonomik açıdan da il ekonomisinin lokomotifi konumunda olduğunu vurgulayan Genel Müdür Yardımcısı Eğriboyun, “Yörenin topraklarının verimliliğiyle birlikte tarım ve hayvancılıktaki modernizasyon ve buna bağlı üretim potansiyelinin yükselişi ve sanayi sektöründe yaşanan önemli gelişmeler, bölgenin kalkınmasında önemli rol oynamaktadır. Tarım ve hayvan ürünlerinin Çanakkale genelinde üretilen toplam miktarının yüzde 50 kadarı Biga’dan çıkar. Ticari hayatın çok canlı olduğu Biga’da, ülke genelinde üretilen ya da ithal edilen tüm mal ve hizmetleri bulmak da mümkündür.” dedi. Biga’nın sanayide geliştirdiği başarılı iş modelini, bankacılık sektöründe Bank Asya’nın gerçekleştirdiğini ifade eden Feyzullah Eğriboyun, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve işletmelerin ihtiyaç duyduğu finansman ihtiyacını en hızlı karşılayacak sistemi kurması sayesinde 16 yıl gibi kısa bir sürede sektörünün lider bankası konumuna ulaştığını söyledi.

Reklam
Reklam

Sakarya Mahallesi Çan Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Bank Asya Biga Şubesi’nde müdür olarak görev yapan Hayrettin Akay da büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Müşterilerin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak organizasyon yapısına sahibiz. Bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara destek vereceğiz. Amacımız, bireysel ve ticari bankacılık alanlarında öncü projelere imza atarak Çanakkale ekonomisine katkıda bulunmak.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: