Bank Asya Eskişehir'de Ikinci Şubesini Hizmete Açtı

Bank Asya Eskişehir’de 2’nci şubesini Sakarya Caddesi'nde hizmete açtı. 2012 yılı içerisinde 50 yeni şube...

Bank Asya Eskişehir’de 2’nci şubesini Sakarya Caddesi'nde hizmete açtı. 2012 yılı içerisinde 50 yeni şube açan Bank Asya, böylelikle toplam şube sayısını 250'ye çıkardı.

Finans sektöründe istikrarlı yükselişini sürdüren Bank Asya, yurt çapındaki hizmet ağına bir yenisini daha ekledi. Eskişehir’de yatırımlarına devam eden Bank Asya, şehirdeki 2’nci şubesini Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Eğriboyun, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Eskişehir Vali Yardımcısı Günhan Yazar ve Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı ve vatandaşlarında katıldığı törenle hizmete açtı.

Reklam
Reklam

Açılışta konuşan Bank Asya Genel Müdür Yardımcısı Feyzullah Eğriboyun, yakaladığı sağlıklı büyüme performansını başarıyla sürdüren Bank Asya’nın, aktif büyüklük bakımından Türkiye’nin önde gelen bankaları arasına girdiğini söyledi. Eskişehir’in Bank Asya tarihinde ayrı ve özel bir yeri bulunduğunu belirten Eğriboyun, "1997 yılında Bank Asya’nın açtığı ilk on üç şubemizden birisi Eskişehir Şubesi. Geçen süre içinde Eskişehir halkına sunulan kaliteli hizmet anlayışı ve karşılıklı tesis edilen güvenle, bugün Eskişehir’deki 2’nci şubeyi açmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz." diye konuştu.

Bank Asya’nın bugün, 20 milyar lira aktif büyüklük ile ekonomiye sağladığı nakdi ve gayri nakdi toplam kaynağın 24 milyar liraya ulaştığını aktaran Eğriboyun, Türkiye’nin en büyük bankalarından biri olduklarını belirtti. 2012 yılının kendileri için yatırım yılı olduğunu ve 50 yeni şube açarak toplam şube sayısını 250’ye çıkardıklarını vurgulayan Eğriboyun, şöyle dedi: "Hızla gelişmesine paralel olarak katılım bankacılığına ihtiyaç duyan Eskişehir’de ikinci şubemizi açtık. Önümüzdeki sene de organik büyümemizi sürdürerek Türkiye genelinde yeni şubeler açacağız. Bank Asya olarak, hızlı şubeleşmenin yanı sıra önemli iştirak yatırımları da yaptık. Türkiye’nin ilk faizsiz emeklilik şirketi Asya Emeklilik faaliyetlerine başladı ve kısa zamanda 30 binin üzerinde müşteriye ulaşarak, sektörün önemli oyuncuları arasında yer alacağını şimdiden göstermiş oldu. Bir diğer yatırım yaptığımız alan da Menkul Kıymetler Piyasası’nda oldu. Asya Menkul Değerler A.Ş.’yi kurduk. Bu sayede müşterilerimize kurumsal finansman hizmeti sunacağız, halka arzlarına aracılık edeceğiz."

Reklam
Reklam

Bank Asya Sakarya Caddesi Şubesi Müdürü İlhan Karakaya ise Eskişehirliler'e hizmet veriyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurguladı. Karakaya, "Bank Asya Sakarya Caddesi Şubesi’nde müşterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak organizasyon yapısına sahibiz. Bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara destek vereceğiz. Amacımız bireysel ve ticari bankacılık alanlarında öncü projelere imza atarak Eskişehir ekonomisine katkıda bulunmak." ifadesini kullandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz