Bank Asya, Manisa'da 4. Şubesini Soma'da Açtı

Finans sektöründe istikrarlı yükselişini sürdüren Bank Asya, Manisa’daki 4’üncü şubesini Soma'da açarak yurt çapındaki hizmet...

Finans sektöründe istikrarlı yükselişini sürdüren Bank Asya, Manisa’daki 4’üncü şubesini Soma'da açarak yurt çapındaki hizmet ağına bir yenisini daha ekledi.

Ana enstrümanı finansman desteği sağlamak olan katılım bankalarının her geçen gün değerinin daha iyi anlaşıldığının altını çizen Soma Şube Müdürü Talha Geren, katılım bankacılığının üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğuna değinerek, Bank Asya’nın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğini ve reel ekonomiye katkısını sürdürdüğünü ifade etti.

Reklam
Reklam

Soma ekonomisinin ağırlıklı olarak kömür işletmeciliği ve ona bağlı sektörlerle gelişme gösterdiğini belirten Geren, “Soma bugün Türkiye'nin önde gelen linyit kömürü üreticisi konumunda olmakla birlikte, çinko, kurşun, manyezit ve bor tuzu yatakları bakımından da çok verimli yeraltı zenginliklerine sahip bir ilçemizdir. Bu özelliğiyle Soma hem bölgeye hem de il ekonomisine çok önemli katkı sağlamaktadır” dedi.

Namazgah Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi’nde hizmet vermeye başlayan Bank Asya Soma Şubesi’nin Müdürü Talha Geren, Soma halkına hizmet veriyor olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirterek, “Bank Asya Soma Şubesi’nde müşterilerinin her türlü ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak organizasyon yapısına sahibiz. Bölgede istihdama ve gelişime açık firmalara destek vereceğiz. Amacımız bireysel ve Kobi bankacılığı alanlarında öncü projelere imza atarak Soma ekonomisine katkıda bulunmak” diye konuştu.

Bank Asya Soma Şube Müdürü Talha Geren,"23.2 Milyar TL aktif büyüklüğe ve ekonomiye sağladığı nakdi ve gayri nakdi toplam kaynağı 25.4 Milyar TL’ye ulaşan Bank Asya, biri yurt dışında olmak üzere 251 olan şube sayısını 2013 yılında 281’e, 700 olan ATM sayısını da 1.000’e çıkarmayı planlıyor. Türkiye’nin ilk faizsiz emeklilik şirketi Asya Emeklilik ile bireysel emeklilik alanında hizmet veren Bank Asya, menkul kıymetler piyasasında halka arzlara aracılık etmek ve müşterilerinin yatırımlarını farklı alanlarda değerlendirmelerine yönelik danışmanlık hizmeti vermek üzere Asya Menkul Değerleri kurdu. Bank Asya’nın Erbil’de şubesi, Hindistan’da temsilciliği ve Senegal merkezli Tamweel Africa Holding’de iştirakleri bulunuyor" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: