Bank Asya’dan 50 Bin Işadamına Özel Kart

Katılım Bankacılığı’nın önde gelen isimlerinden Bank Asya, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)’na üye 50...

Katılım Bankacılığı’nın önde gelen isimlerinden Bank Asya, Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)’na üye 50 bin işadamına özel, yurt içinde ve yurt dışında çeşitli ayrıcalıklar sunan TUSKON Kart'ı tasarladı.

TUSKON Kart ile dernek üyelerine yurt içi ve yurt dışında çok çeşitli avantajlar sunduklarını ifade eden Bank Asya Genel Müdürü Ahmet Beyaz, "Sadece TUSKON'a üye iş adamlarına yönelik olarak tasarladığımız TUSKON Kart'ta, ihtiyacı tam olarak karşılayarak sahiplerinin yanından ayırmayacağı bir kart sunmayı hedefledik. Bu sebeple TUSKON Kart ile sunduğumuz avantajları, üyelerin alışveriş ve kredi kartı kullanım alışkanlıklarını dikkate alarak belirledik. TUSKON Kart'ı yaşayan bir kart olarak tasarladık." dedi.

Reklam
Reklam

TUSKON üyelerinin hiçbir üyelik bedeli veya yıllık ücret ödemeden sahip olabilecekleri TUSKON Kart, yurt dışı alışverişlerinde tutar sınırı olmaksızın 3 taksit imkânı sağlayacak. VIP Müşteri Hattı sayesinde kart sahipleri Bank Asya'daki bütün ürünler için daha hızlı hizmet alabilecek. Ayrıcalıklı asistans hizmetleri ile TUSKON Kart, yurt dışı avantajlarının yanında VIP Müşteri Hizmetleri, Araç Muayene Hizmeti, VIP Transfer, Shuttle Servisi, Konut Asistan paketleri, anlaşmalı kargo firması ile kargo gönderimi, e-ticaret sitesi kurulum hizmeti gibi yüzlerce avantaj sağlayacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: