Bank Asya'nın 233. Şubesi Muş’ta Açıldı

Katılım bankacılığının önde gelen isimlerinden Bank Asya, hizmet ağını yaygınlaştırıyor. Bank Asya, 233. şubesini Muş’ta...

Katılım bankacılığının önde gelen isimlerinden Bank Asya, hizmet ağını yaygınlaştırıyor. Bank Asya, 233. şubesini Muş’ta İstasyon Caddesi üzerinde açtı. Şube, 10 çalışanı ile hizmet verecek. Katılım bankasının Şube Müdürü Ahmet Çelik, "Muş’a ilk gelen katılım bankası olarak Laleler şehri Muş’ta çalışmak bizler için ayrı bir önem taşımaktadır." dedi.

Katılım Bankacılığı’nın üretici ve girişimci için en güvenli ve en iyi büyüme reçetesi olduğunu ifade eden Ahmet Çelik, Bank Asya'nın en kritik zamanlarda bile işletmelere desteğini ve reel ekonomiye katkısını sürdürdüğünü vurguladı. Çelik, "Reel sektörü destekleyeceğiz, kurumsal finansman desteği ve diğer bütün bankacılık faaliyetlerimizle Muş halkına hizmet vereceğiz. Ayrıca yastık altı olarak tabir edilen altınların değerlendirilmesi ve ekonomiye kazandırılması amacıyla düzenlediğimiz Altın Kabul Günleri’nde müşterilerimizi şubelerimize bekliyoruz." şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Türkiye İş Adamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)'na bağlı Muş Aktif Sanayi İş Adamları Derneği (MAKSAD) Başkanı Cemaleddin Çelik de yakaladığı istikrarlı büyüme performansını başarıyla sürdüren Bank Asya’nın Muş’ta şube açmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: