Banka altındaki yangın paniğe yol açtı

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir banka şubesinin altında meydana gelen yangın paniğe yol açtı. İhbar üzerine...

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir banka şubesinin altında meydana gelen yangın paniğe yol açtı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri alt kattaki yangına kapalı kapılar nedeniyle ulaşmakta zorlandı. Kapıların kilitlerinin kırılarak açılmasının ardından yangın kısa sürede söndürüldü. Yangına jeneratörün yol açtığı öğrenildi.

Çankaya Dikmen Caddesi 375 numaradaki bir bankaya ait Keplikpınarı şubesinin altından dumanların geldiğini gören vatandaşlar durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alırken, itfaiye de yangının kaynağını bulmak için çalışma başlattı. Garaj girişini açtıran itfaiye kapalı kapıyı açmakta zorlandı. Daha sonra bankanın içerisinden yangına ulaşmayı deneyen itfaiye ekipleri bunda da başarılı olamayınca yeniden garaj kapısına yöneldi. İtfaiye ekiplerinin kapının kilidini kırmasının ardından yeni bir kapı ile daha karşılaşıldı. O kapının da açılmasının ardından yangına müdahale eden ekipler kısa sürede yangını etkisiz hale getirdi. Yapılan araştırmada yangına jeneratörün yol açtığı belirlendi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz