Banka Para Nakil Aracı Şarampole Uçtu: 2 Yaralı

Manisa'nın Soma ilçesinde bir bankaya para transferi için gelen araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç güvenlik...

Manisa'nın Soma ilçesinde bir bankaya para transferi için gelen araç şarampole yuvarlandı. Kazada araç güvenlik görevlisi ile şoför yaralanırken, sürücü güvenlik nedeniyle aracı terk etmedi.

Kaza, Soma ilçesi girişi Vargeller mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kırkağaç istikametinden Soma'ya gelen Mehmet A. idaresindeki 34 plakalı bir bankaya ait para transfer aracı, kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole yuvarlandı. Araçtaki merkezi kilit sisteminin devreye girmesi nedeniyle araçtan çıkamayan sürücü Mehmet A. ile güvenlik görevlisi H. Hüseyin Ç., olay yerine gelen Soma Belediyesi itfaiye kurtarma görevlileri tarafından güçlükle çıkarıldı. Araç sürücüsü Mehmet A., güvenlik nedeniyle içi para dolu olan banka aracını terk etmedi. 112 sağlık görevlileri tarafından araç başında ilk müdahalesi yapılan yaralı sürücü, araç yanına konulan sandalyede uzun süre diğer aracın gelmesini bekledi. Polisler de çevrede güvenlik tedbiri alırken, çevre ilçede bulunan diğer banka para nakil aracı çağrıldı. Yaklaşık 1 saat sonra yeni nakil aracının gelmesi ile paralar araca yüklenerek, yaralılar Soma Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz