Banka Promosyonları

Türkiye Kamu-Sen Sivas Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, "Eğitim çalışanlarının banka promosyon hakkını hiç kimse pula çeviremez"

Türkiye Kamu-Sen Sivas Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Muzaffer Karadağ, "Eğitim çalışanlarının banka promosyon hakkını hiç kimse pula çeviremez" dedi. Karadağ, sendika binasında düzenlediği basın toplantısında, Türk Eğitim-Sen olarak banka promosyonlarının peşin ödenmesi için imza kampanyası başlattıklarını belirterek, "Tamamı 5 bin 500 civarındaki eğitim çalışanlarından 3 bini aşkın dilekçe topladık, bunları Milli Eğitim Müdürlüğüne vereceğiz" diye konuştu. Karadağ, "Eğitim çalışanlarının banka promosyon hakkını hiç kimse pula çeviremez. Türk Eğitim-Sen olarak buna asla izin vermeyeceğiz" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: