Banka soygunu güvenlik kamerasında

Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine giren ve 50 bin lira çalıp kaçarken...

Bakırköy İncirli Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine giren ve 50 bin lira çalıp kaçarken yakalanan zanlının, “Banka borcumu ödeyemediğim için bu işe kalkıştım.” dediği öğrenildi. Bankadaki silahlı soygun güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.
Dün İncirli Caddesi üzerinde bulunan bir banka şubesine gelen Taner İ. (63) elindeki plastik tabancayla görevlileri etkisiz hale getirdikten sonra aldığı gişede bulunan 50 bin TL'yle kaçmaya başladı. Soygundan sonra kaçmaya başlayan zanlının peşinden koşan bankanın güvenlik görevlis,i bir yandan da polisle irtibata geçti. Soygun ihbarının ardından Bakırköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı çok sayıda ekip bölgeye sevk edildi. Bankayla bağlantılı tüm sokak ve caddeleri kapatan polis ekipleri, 62 yaşındaki Taner İ.’yi güvenlik görevlisiyle beraber yakaladı. Soyguncunun alkollü olduğu öğrenilirken, bomba süsü vermiş olduğu paket paniğe sebep oldu. Bankaya gelen bomba uzmanları, şubeye bırakılan pakette herhangi bir patlayıcı maddeye rastlamadı.
İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine getiren zanlı Taner İ.’ni emniyetteki ifadesinde; “Çeşitli bankalardan almış olduğum yaklaşık 60 bin TL borcum vardı. Emekli maaşımla da ödeyemedim. Bu yüzden böyle bir şeye kalkıştım. Pişmanım." dediği öğrenildi. Emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edilen Taner İ., çıkışta basın mensuplarına “Pişmanım” diye konuştu.
Bu arada, bankadaki silahlı soygun güvenlik kameraların saniye saniye yansıdı. Bankaya elinde poşetle giren zanlı, önce güvenlik görevlisine silah doğrultuyor, ardından da görevliden kasadaki paraları poşete doldurmasını istiyor. Parayı alan zanlı, hızla bankadan uzaklaşıyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz