Banka soygunu teşebbüste kaldı

Ataşehir'de, silahlı bir kişinin banka soyma girişimi sonuçsuz kaldı. Güvenlik görevlisinin silahını alan zanlı, ticari...

Ataşehir'de, silahlı bir kişinin banka soyma girişimi sonuçsuz kaldı. Güvenlik görevlisinin silahını alan zanlı, ticari taksiye binerek kayıplara karıştı.

Olay, saat 15.30 sıralarında Şerif Ali Mahallesi yan yol üzerinde meydana geldi. Bir bankanın şubesine gelen kar maskeli ve silahlı zanlı, önce güvenlik görevlisini etkisiz hale getirerek silahını aldı. Daha sonra kasadaki paraları isteyen soyguncu, görevlilerin, "Kasanın anahtarını taşıyan kişi burada değil." demesi üzerine panikleyerek güvenlik görevlisinin silahını da alıp kaçtı. İçinde kadın ve bir çocuğun da bulunduğu ticari taksiye binen zanlı, olay yerinden uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Panik yaşayan banka görevlileri hemen polise haber verdi. İhbar üzerine çok sayıda polis banka şubesine gelerek inceleme yaptı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis ekipleri, kaçan zanlının yakalanması için geniş çaplı inceleme başlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: