Banka Soymaya Kalkışan Sanık: Zegin Olmak Istiyordum

Mehmet YİRUN/ÇORLU Omurtak Caddesi Balık Pazarı Sokağı'nda bulunan bir banka şubesinde dün meydana gelen 23 yaşındaki S.O., ruhsatsız tabanca ile

Mehmet YİRUN/ÇORLU Omurtak Caddesi Balık Pazarı Sokağı'nda bulunan bir banka şubesinde dün meydana gelen 23 yaşındaki S.O., ruhsatsız tabanca ile banka görevlisini tehdit ederek kasasındaki paraları istedi. Bankanın güvenlik görevlisi tarafından etkisiz hale getirilerek polise teslim edilen S.O., soygunu 20 gündür planladığını itiraf etti.
Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifadesi alınan S.O., bir ay öncesine kadar fabrikada işçi olarak çalıştığını ancak daha sonra işsiz kaldığını söyleyerek, "Para bulup hayatımı değiştirmek istiyordum. Bunun içinde böyle bir işe kalkıştım. 20 gün boyunca bankanın bulunduğu sokak üzerine gelerek burada keşif yaptım. Zengin olacaktım. Ama olmadı, pişmanım" dediği öğrenildi.
Soygun girişiminde kullandığı tabancanın ruhsatsız olduğu belirlenen S.O., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürüyor.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: