Bankacılar Organ Bağışında Bulundu

ÇANAKKALE (A.A) - Denizbank Biga Şubesi Müdürü Kadir Baran ve Bireysel Bankacılık Satış Yöneticisi Cihan Tekindağ, ilçedeki özel bir hastanede

ÇANAKKALE (A.A) - Denizbank Biga Şubesi Müdürü Kadir Baran ve Bireysel Bankacılık Satış Yöneticisi Cihan Tekindağ, ilçedeki özel bir hastanede organ bağışında bulundu.

Baran, hastanede yaptığı açıklamada, organ ihtiyacının bu kadar arttığı bir dönemde buna kayıtsız kalamayacağını söyledi.

"Kur'an da 'kim bir kimseye hayat verirse onun sanki bütün insanlara hayat vermişcesine sevap kazanacağı' beyan edilmiştir" diyen Baran, "Ben de yanan yüreklere bir nebze de olsa su serpebilirsem, ne mutlu bana" diye konuştu.

Reklam
Reklam

Törende, hastanenin genel müdür yardımcısı Bahattin Çetin, Başhemşire Bahar Karadal, organ bağışı birim sorumlusu hemşire Gülten Tekindağ da hazır bulundu.

Muhabir: Serten Akkaya/Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: