Bankacılara silahlı saldırı

İZMİR (İHA) - İzmir'in Konak İlçesi'nde bir banka müdürü, müdür yardımcısı ve aynı bankada çalışan muhasebeci silahlı saldırı sonucu yaralandı. Silahlı saldırının, alacak-verecek meselesi yüzünden gerçekleştirildiği öne sürüldü.

Edinilen bilgiye göre, Alsancak Gündoğdu Meydanı'nda bulunan Tuana Cafe'de oturan Ziraat Bankası Alsancak Şube Müdürü Mehmet Melih Gündoğdu (48), aynı şubenin müdür yardımcısı İsfendiyar Karanacak (49) ve muhasebecisi Kadir Zeynen'e (32) silahlı bir saldırgan tarafından ateş açıldı. Banka müdürü ile iki görevli sol bacaklarından vurulurken, yaralılar Alsancak Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar.

Reklam
Reklam

Olay yerinden yaya olarak kaçan zanlı Mesut Güç (30), polis tarafından kısa bir süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Saldırının alacak-verecek kavgası yüzünden yapıldığı iddia edildi. Ayakta tedavi edilen yaralıların durumlarının iyi olduğu belirtilirken, silahlı saldırıyı gerçekleştirdiği öne sürülen Mesut Güç, doktor raporu alındıktan sonra ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.