Bankadaki hırsızlık kameraya yakalandı

TRABZON (İHA) - Trabzon'un Kahramanmaraş Caddesi'nde bir bankaya giren 2 gençten biri çevreyi gözetlerken, diğeri gişedeki çekmeceyi açarak 4 bin 200 YTL'yi alarak kayıplara karıştı. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayı sonrası polis ekipleri çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, Kemerkaya Mahallesi Kahramanmaraş Caddesi üzerinde bulunan Akbank merkez şubesine dün saat 15.50 sıralarında gelen 2 gençten biri boş bir gişenin önünde beklerken, diğeri çevredeki görevlileri kontrol etti. Beyaz tişörtlü olduğu belirlenen genç, gişede kimsenin olmamasından da faydalanarak önce gişedeki çekmeceyi hafifçe araladı. Para olduğunu gören genç, daha sonra beklemeye başladı.

Reklam
Reklam

Bir süre sonra tekrar çekmeceye elini götüren genç, çekmeceyi biraz daha aralayarak açık kalmasını sağladı. Çevreden bir görevlinin geldiğini gören 2 kafadar, bir süre gişeden uzaklaşırken, 3. denemesinde parayı alarak kayıplara karıştı. Bayan memurun kasanın açık kaldığını görmesi ile hırsızlık olayı ortaya çıkarken, güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık olayı ile ilgili polis ekipleri çalışma başlattı.