Bankadan Çektiği Parayı Aracında Bırakmayınca Soyulmaktan Kurtuldu

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, bankadan çektiği 25 bin lira ile otomobiline binen kişiyi takip eden kimliği...

Bursa’nın Nilüfer ilçesinde, bankadan çektiği 25 bin lira ile otomobiline binen kişiyi takip eden kimliği belirsiz soyguncular, aracın camını patlattı. Ancak, bankadan çektiği parayı yanına alan Sami E., soyulmaktan kurtuldu.

Işıktepe Organize Sanayi Bölgesi Mahallesi’nde meydana gelen olayda, bir banka şubesinden 25 bin lira çektikten sonra 16 JKU 16 plakalı otomobiliyle fabrikaya dönen Sami E., aracını park ederek fabrikaya girdi. Bir süre sonra aracında unuttuğu bir parçayı almaya gelen Sami E., aracının camının kırıldığını gördü. Dikkati sayesinde soyulmaktan kurtulan Sami E., aracında bin lira maddi zarar meydana geldiğini belirterek polise müracaat etti. Bursa Emniyet Müdürlüğü, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: