Banyo Mutfak Fuarını Kaçırmayın

En son trendleri taşıyan Unicera, 1-5 Nisan’da TÜYAP’ta kapılarını açıyor.

Dekorasyonda seramik kullanımı yükselen bir trend halini alıyor. Estetik olduğu kadar insan sağlığına ve çevreye duyarlı, mekanlara yenilikler getiren seramik ürünlerinin sergilendiği Unicera, 1–5 Nisan tarihlerinde TÜYAP’da kapılarını açıyor. Unicera kapsamında yaşam alanlarımızın önemli mekanlarından olan mutfak ve banyolar ile ilgili yenilikler de tanıtılıyor.

Zevkimizi yansıtan yaşam alanlarımız olan banyo ve mutfaklarımızın hayatımızdaki önemi gitgide artıyor. Hayallerinizdeki banyo ve mutfakları seçmeden önce trendlerin aynası olan ve TÜYAP’ta gerçekleştirilecek Unicera 21. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nı ziyaret etmeniz tavsiye ediliyor.

Reklam
Reklam

Bu sene 21’ncisi düzenlenen UNICERA Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı’nda firmalar, en son tasarladıkları seramik ürünlerinin yanı sıra banyo ve mutfak mobilyalarını da sergileyecek. UNICERA 21. Uluslararası Seramik Banyo Mutfak Fuarı kapsamında, seramik kaplama malzemeleri, granit, cam mozaik, vitrifiye ürünler, banyo ve mutfak mobilyaları ve aksesuarları ve armatürler sergileniyor.

Fuarda, İznik Çini Vakfı ve Çini Ustası Sıtkı Usta’nın Çinileri ile Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Çini Sanat Grubu ise Aysel Yükselener, Mehmet Gürsoy, İsmail Yiğit, Süleyman Kaymak ve Özkan Elagöz’ün eserleriyle ziyaretçiler buluşacak.