Bar Cinayetinin Zanlısı Altunhan Tutuklandı

Engin ÖZMEN/EDİRNE, Geçen 10 Aralık gecesi, bara eğlenmeye gelen Volkan Altunhan ile Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nde kantar

Engin ÖZMEN/EDİRNE, Geçen 10 Aralık gecesi, bara eğlenmeye gelen Volkan Altunhan ile Hamzabeyli Sınır Kapısı Gümrük ve Turizm İşletmeleri’nde kantar görevlisi olarak çalışan Ömer Turgut arasında 'kız yüzünden' tartışma çıktı. Volkan Altunhan, iddiaya göre bar tuvaletinde tartıştığı Turgut'a tabancayla başına doğru bir el ateş ettikten sonra, otomobille olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan Ömer Turgut, olay yerinde hayatını kaybetti.
FİZİKİ TAKİPLE YAKALANDI
Cinayetten sonra olayla ilgili soruşturma başlatan Edirne Emniyet Müdürlüğü ekipleri cinayet zanlısı olarak aradığı Volkan Altunhan’ın otomobilini Bulgaristan’a açılan Hamzabeyli Sınır Kapısı’nda terk edilmiş olarak buldu. Soruşturmayı sürdüren polis, savcılıktan Altunhan’ın ailesine yönelik telefon dinleme taleplerinin kabul edilmemesi üzerine, özel bir ekip kurarak yakınlarını fiziki takibe aldı.
Volkan Altunhan’ı İstanbul’da Esenler İlçesi’ndeki bir evde kaldığı bilgisi üzerine harekete geçen polis ekipleri, dün baskın yaparak gözaltına aldı. Gece Edirne’ye getirilen katil zanlısı Volkan Altunhan, sağlık kontrolünün ardından Edirne Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi’nde ifadesi alındı. Savunma yapmayan ve susma hakkını kullandığı öğrenilen Altunhan, işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi.
SUSMA HAKKINI KULLANDI
Adliyede Cumhuriyet Savcısı Fırat Çelik’in sorularını yanıtlamadığı belirtilen Altunhan, yine susma hakkını kullanarak ifade vermedi. Savcı Çelik tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edilen şüpheli Volkan Altunhan, ‘kasten adam öldürme’ iddiasıyla tutuklanarak Edirne Cezaevine konuldu.
‘BEN YAPMADIM’ DEDİ
Altunhan, İstanbul’dan polis ekiplerince dün Edirne’ye getirildiğinde kendisini görüntüleyen gazetecilere "Ben yapmadım, ben insan canına kıyamam" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: