Baraj göletinde boğuldular

Edinilen bilgiye göre, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı tatilini fırsat bilen Şanlıurfa'dan 10 öğrenci, piknik yapmak için Atatürk Barajı Göleti kıyısına gitti.

Piknik yapan öğrencilerden dördü, gölet içerisinde hatıra fotoğrafı çektirmek istedi. Kıyıya yakın bir yerde suya girerek fotoğraf makinesine poz veren öğrencilerinden Mehmet Ağbaş (20), dengesini kaybederek sırt üstü suyun içersine düştü. Yüzme bilmeyen arkadaşının suda çırpındığını gören Ömer Demir (25) de hemen suya atladı. Ağbaş ve Demir bir süre sonra suda kayboldu.

Olay hemen jandarmaya bildirildi. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, gençlerin cesetlerine ulaştı. Cesetler, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Adıyaman Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hayatını kaybeden gençlerin hastaneye akın eden aileleri, sinir krizi geçirdi. Cenazeler yakınları tarafından morgdan alınarak Şanlıurfa'ya götürüldü.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz