"Baraj sorunumuz yok"

İZMİR (İHA) - Anavatan Partisi (ANAP) İzmir 2. Bölge milletvekili adayları Kutlu Aktaş, Aytun Çıray, Galip Öztürk ve Abdullah Kavruk, basın kuruluşlarını ziyaret ederek, milletvekili seçilmeleri halinde İzmir için yapmayı hedefledikleri projelerini anlattı.

İhlas Haber Ajansı'nı (İHA) da ziyaret eden Kutlu Aktaş, Aytun Çıray, Galip Öztürk ve Abdullah Kavruk, ANAP adaylarının İzmir'de yaşayan ve kenti tanıyan adaylar olduğuna dikkat çekti. ANAP İzmir 2. Bölge 1. sıra adayı Kutlu Aktaş, partisinin açıklanan anketlerin aksine baraj sorunu olmadığını savunurken, "Bizim adaylarımız mesleğinde belli bir yere gelmiş, kendini kanıtlamış, seçim çevresinde tanınan ve bilinen kişilerden oluşmaktadır. Yani, bölgesinin insanlarının milletvekili seçilmesini amaçlayan dar bölge sistemine de uygun adaylardır. Hiç birimiz seçilirsek rant sağlama peşinde olan, buna ihtiyaç duyan insanlar da değiliz. Biz hizmete talibiz. Sadece İzmir'e ve milletimize hizmet edebilme, layık olduğu hizmeti verebilme arzusu ile hareket ediyoruz. İzmir, Türkiye'nin Batı'ya açılan kapısıdır. Bu nedenle, AB'ye giriş sürecinde de önemli bir kenttir" şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Kutlu Aktaş, "Geçen seçimden oy itibariyle daha yukarılara çıkacağımıza da inanıyoruz. İzmirli seçmenlerimizin bunu düşünerek seçimini yapacağını da biliyoruz" dedi.