Barajlardan su salımı başladı, Manavgat Irmağı'nda su seviyesi yükseldi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yağış...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde 2 gündür etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yağış nedeniyle Manavgat ve Oymapınar barajlarından kontrollü su salımı yapılması üzerine Manavgat Irmağı'nda su seviyesi yükseldi.

Su seviyesinin yükselmesi ile Manavgat Irmağı kenarında bulunan bir restoranın kullanılmayan alt kısmı sular altında kaldı. Manavgat Belediyesi, yaptığı anonslarla su taşkınlarına karşı vatandaşları uyardı.

Çetin Kitapevi sahibi Devrim Çetin, sağanak yağış ve barajlardan kontrollü su salımı nedeniyle dükkânının içine su girdiğini söyledi. Çetin, muhtemel su taşkınına karşı kitapevinde tüm önlemleri aldıklarını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz