Baran Koleji öğrencileri kış okulunda İngilizcelerini geliştirdi

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bulunan Özel Baran Koleji, kış okulu ile öğrencilerinin İngilizcelerini geliştirmelerini sağladı. ...

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde bulunan Özel Baran Koleji, kış okulu ile öğrencilerinin İngilizcelerini geliştirmelerini sağladı.

Kış okulunda Kanada Toronto Peel District School Board’dan gelen Fatima Ahmed ve Azerbaycan Bakü British School’dan gelen Vafa Musayeva adlı öğretmenler İngilizce ders verdi. 1. ve 6. sınıf öğrencilerinin katıldığı ve altı gün boyunca devam eden kış okulunda öğrenciler İngilizce pratik yaptı.

Baran Koleji Müdürü Bekir Sabuncu, okullarında 7 yıl boyunca yurt dışında çalışmış, seri İngilizce bilen öğretmenlerin görev yaptığını hatırlatarak, buna ilaveten öğrencilerin diksiyonlarının gelişmesi ve algılarının gelişmesi için yurt dışından 2 öğretmen daha getirdiklerini söyledi. Sabuncu, yaz okulu da düzenleyeceklerini belirterek, burada başarılı olanları yurt dışına göndereceklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Öğrencilerin çok meraklı ve şevkli olduğunu dile getiren Kanadalı öğretmen Fatima Ahmed, telaffuz zorluğu çektiğini, ancak kelime ezberlemede iyi olduklarını ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz