Barbaros Şansal İle “yap Bi Jean’lik” Oylaması Devam Ediyor

Novada Outlet Söke AVM ve Jimmy Key işbirliği ile gerçekleştirilen “Jean Tasarım Yarışması”na katılan tasarımların...

Novada Outlet Söke AVM ve Jimmy Key işbirliği ile gerçekleştirilen “Jean Tasarım Yarışması”na katılan tasarımların facebook oylaması başladı. Oylama 24 Mart Pazar günü sona erecek.

Ünlü modacı Barbaros Şansal’ın da jüri üyeleri arasında olduğu “Yap bi jean’lik” tasarım yarışmasında yarışmaya katılan tasarımcılara verilen her kot için Söke Ticaret Odası Genç Girişimciler Derneği, Çocuk Esirgeme Kurumu’na 5 TL bağışta bulunuluyor.

Çalışmalarına Yıldırım Mayruk atelyelerinde devam eden ünlü modacı Barbaros Şansal’ın da aralarında olduğu jüri üyeleri Söke Ticaret Odası Genç Girişimciler Derneği Başkanı Erkan Kaçar, Adnan Menderes Üniversitesi Söke Meslek Yüksek Okulu’ndan Öğretim Görevlisi Kutel Gultün Erkenez, Turkmall’dan Müge Karahan ve Özgün Okkalı, Novada Outlet Söke AVM’den Namık Kemal Özarı ile JimmyKey’den Yakup Gürsoy’dan oluşuyor.

Reklam
Reklam

09 Kasım 2012- 25 Şubat 2013 tarihleri arasında gerçekleşen yarışmaya 100’e yakın tasarım katıldı. Jürinin ön elemesi ile seçilen 10 tasarımın facebook oylaması 24 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek. Jüri ve facebook oylaması sonucunda birinciliği elde edecek tasarımın sahibi Ceshme Plus Otel’de 3 gece-4 gün konaklama kazanacak. İkinci tasarımın sahibi 500 TL ve üçüncü ise 250 TL’lik hediye çeki kazanacak. Yarışmanın sonucu 30 Mart 2013 Cumartesi günü ünlü modacı Barbaros Şansal’ın da katılımı ile Novada Outlet Söke AVM’de düzenlenecek törenle açıklanacak.

Novada Outlet Söke AVM facebook sayfasından jürinin ön elemesi ile seçilen Özlem Tolan, Meltem Sarı, Merve Soyluca, Tansu Nur Güzelel, Büşra Sancı, Yasemin Molla, Zeynep Demirbilek, Gözde Dumlu, Esra Güzeler ve Gözde Nur Şahin tarafından hazırlanmış tasarımların oylaması devam ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: