Barcelona, Arda Turan'a kapıyı gösterecek

Arda Turan, Barcelona'dan ayrılıyor mu? İspanyol Marca gazetesinin haberine göre Milli futbolcu Arda Turan, Barcelona ile yol ayrımında. Katalan kulübünün, Arda'nın satılması için Çin'den gelecek olan transfer tekliflerini beklemeye başladığı kaydedildi. Öte yandan Bilal Meşe'yi darp edip hakaretler savuran Arda Turan'ın takımda kalması imkansız hale geldi.

Çin'den geçen sezon da Arda Turan için 50 milyon Euro transfer teklifi geldiği ancak Luis Enrique'nin Arda'yı takımda tuttuğu belirtilirken, bu yaz transfer döneminde gelecek teklife göre 30 yaşındaki futbolcunun Çin'e satılacağı iddia edildi.

Barcelona'nın futbolcusu en az 22 milyon Euro'ya satacağı açıklandı.

Öte yandan Milli Takım'ın dönüş uçağında Bilal Meşe'yi darp edip hakaretler savuran Arda'nın bu davranışı sonrası kulüp harekete geçti. Barcelona'da idarecilerin durumdan oldukça rahatsız olduğu ve Arda'nın biletini kestiği öğrenildi.

Reklam
Reklam

MENAJERİNDEN YALANLAMA

Menajer Ahmet Bulut, Arda Turan'ın Barcelona'dan ayrılmayacağını açıkladı.

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, milli futbolcunun 30 Haziran 2020 yılına kadar Barcelona ile sözleşmesi olduğunu belirterek, "Hiçbir yere gitmiyor. Barcelona yönetimi de kendisinden memnun. Hiçbir takımla görüşmemiz olmadı. Haberler kendisini rahatsız ediyor. Hatta Barcelona yönetimi de çıkan haberlerden rahatsız." dedi.

Ahmet Bulut, "Sezonun ikinci yarısından bu yana bizi her yere gönderdiler. 2020 yılına kadar Barcelona'dayız" dedi.

SPORDA SON 24 SAATTE NELER OLDU?

Anahtar Kelimeler: