Barcelona – PSG maç özeti ve önemli anları

Barcelona sahasında ağırladığı PSG’yi 2-0 mağlup etti ve Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükseldi. Barça’nın golleri Neymar’dan geldi. Barcelona – PSG maç özeti haberimizde.

Barcelona evinde güle oynaya kazandı! Barcelona – PSG maç özeti ve önemli anları haberimizde. Sahası Nou Camp’ta Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında PSG’yi ağırlayan Barcelona, rakibini 3-1’in rövanşında 2-0 mağlup etti ve yarı finale yükseldi. Barcelona’nın iki golü de ilk yarıda Neymar’dan geldi. Neymar, Uefa.com adresi tarafından da maçın adamı seçildi. Barcelona bu sonuçla yenilmezlik serisini 13 maça, galibiyet serisini de 12 maça çıkardı. Son sekiz sezonda yedinci kez yarı finalde yer alacak Barcelona’nın rakibi Nyon’da yapılacak kura çekimi sonrası belli olacak.

Reklam
Reklam

BARCELONA – PSG MAÇ ÖZETİ

Maçın ilk 10 dakikalık bölümünde net bir pozisyon olmadı. Orta saha mücadelesi şeklinde geçen ilk dakikaların ardından Barcelona üstünlüğü ele almaya başladı. Barça’nın golü de gecikmedi. Iniesta üç kişiyi çalımlayı Brezilyalı Neymar’a pasını verdi. Neymar, bu sezon Barcelona’da attığı gollere bir yenisini ekledi.

34.dakikada Neymar farkı ikiye çıkardı. Daniel Alves’in muhteşem ortasında David Luiz ve van der Wiel’in aralarından çıkıp kafayı vuran Neymar, bu sezon Şampiyonlar Ligi’ndeki 6.golüne imza attı.

Maçta ikinci yarıda başka gol olmazken, Barcelona maçı 2-0, seriyi de toplamda 5-1 kazandı.